Nøkkelfunksjoner

Brukervennlig og intuitivt

Brukervennlighet og stor funksjonalitet gjør Archicad til et smart og intuitivt BIM-verktøy, fra tegning og modellering til presentasjon. Jobb i skyen på større prosjekter i BIMcloud, test det hele med høy presisjon i Solibri og presenter med real time rendering fra Twinmotion!

Nordre Jarlsberg Brygge av Delta Arkitekter AS.

Design

I Archicad kan man modellere fritt uten at man må gå på kompromiss med design, presisjon eller kvalitet.

Dokumentasjon

Tegninger, mengder og all nødvendig dokumentasjon oppdateres automatisk.

Samarbeid

Med Teamwork-funksjonen kan man enkelt jobbe sammen på modeller.

Norsk tilpasning

Tilpassede norske maler og biblioteker i henhold til Norsk Standard (NS) er inkludert.

Prisvinnende
programvare

I over 25 år har Graphisoft Norge representert en rekke ledende tegne- og visualiseringsverktøy for byggebransjen. Våre programvarer gir økt produktivitet, fleksibilitet og forbedret samarbeid!

Twinmotion

Real time rendering i
verdensklasse

Twinmotion fra Unreal Engine knyttes enkelt til Archicad og tilbyr et helt nytt nivå innen realisme for visualisering og presentasjon. Imponer dine kunder med forbløffende kvalitet som setter arbeidet til arkitekten i et helt nytt lys!

med støtte til populære verktøy

Twinmotion 2020 er spekket med nyheter i blant annet lys og rendering, vegitasjon, presentasjonsverktøy og mye mer.

Gjennom et samarbeid med aktører som Quixel, Xfrog plants og AXYZ-design kan man i denne versjonen forvente seg karakterer, objekter og materialer i meget høy kvalitet.

Med direkte kobling mot programmer som ARCHICAD, Revit, SketchUp Pro, RIKCAD og Rhino kan du enkelt integrere Twinmotion med ditt foretrukkede arbeidsverktøy. Programmet støtter en rekke formater for import av både objekter, terreng, materialer og IES-lys som gjør det fleksibelt og brukervennlig å arbeide med.

Et innholdsrikt bibliotek følger med programmet, der du også har mulighet til å lagre importerte elementer slik at du enkelt får tilgang til disse i alle prosjekter.

Twinmotion 2020 er gratis for ARCHICAD 23 brukere med VIP-avtale.

Solibri

Kvalitetssikring på et helt nytt nivå

Solibri er markedsledende i verden på regelbasert modellsjekk og er uunnværlig for ethvert
BIM-prosjekt. Programvaren sammenstiller alle modellene fra forskjellige fagområder og gjør arbeidet mer effektivt og intuitivt. Med Solibri er det enkelt å gjennomføre avansert regelsjekk.

Case studies

Kun fantasien setter grenser med
Archicad

Se noe av det fantastiske arbeidet våre kunder
gjør med Archicad hver dag under:

Det er fantastisk å bruke Archicad i prosjekteringen. 3D-visualiseringen er strålende og plantegningene er raske å lage. Vi bruker Archicad helt fra konsept til detaljtegninger.
Todd Saunders, Saunders Architecture
Det er så gøy å jobbe med Archicad at jeg glemmer å gå hjem om kvelden.
Tor-Jørgen Stray Zahl Pettersen, Brandsberg-Dahls Arkitekter AS
Overgangen til Archicad har fungert veldig greit på kontoret. Det er et intuitivt program, som er lett og logisk å finne frem i. At Graphisoft har gjort en såpass stor jobb med å tilpasse programmet til norske standarder gjør overgangen til et nytt program mye enklere, samtidig som det har gått veldig greit å tilpasse programmet til våre egne kontorstandarder.
Lund + Slaatto Arkitekter AS
Archicad fungerer som et nyttig tegnings- og visualiseringsverktøy, som bidrar til god kommunikasjon både internt og med våre kunder.
Synne Bersvendsen, Interiørarkitekt MNIL, IARK

Ta en uforpliktende prat med oss.

Thank you! Your submission has been received!
Ops! Noe gikk galt. Prøv igjen.